Comitet

carmen profile1.jpg

Fondator și presedinte

Maria Carmen Syed Abdul Melnic

Creatoare de pălării  cu o atitudine „pas de compromis”. Viziunea lui Carmen a fost aceea de a aduce laolaltă toÈ›i pălărierii români. Scopul ei este să readucă pălăriile în moda È™i uzul de zi cu zi în România.

WhatsApp Image 2023-05-02 at 18.35.51.jpg

Vice presedinte și membru fondator

K Syed

Cu peste 25 de ani de experiență în consultanță, domnul Syed oferă asistență pentru partea IT, afaceri È™i strategie.

Alteței Sale Principele Șerban Dimitrie Sturdza.jpg

Alteța Sa Principele Șerban Dimitrie Sturdza

Altetea Sa este descendent direct al lui Mihail Sturdza, Domnitorul Moldovei,  È™i diplomat român.

Uneori sunt oamenii care desi au tot ce isi doresc, isi mai doresc totusi ceva: sa ii ajute pe cei mai putin norocosi, sa-i indrume pe cei rataciti si sa ii ajute pe cei aflati in impas – un astfel de om este Altetea Sa.

IMG-20230408-WA0009.jpg

Constantin Cotimanis

Constantin Cotimanis, ne-a incantat de-a lungul anilor cu nenumaratele sale roluri.

Un gigant în lumea filmului È™i a teatrului, care este in primul rand un om special si un prieten al asociaÈ›iei care a crezut de la început în scopul ei.

Smaller.jpg

Cristian Dragomirescu

Domnul Cristian Dragomirescu este un preot plin de har È™i un portretist român talentat, fiind defapt declarant cel mai talentat portretist roman. Prezinta o caracteristica pe care putini oameni o detin: Dumnezeu l-a binecuvantat cu bunatatea de a ajuta oameni chiar mai mult decat au acestia nevoie. Ne bucuram să avem un astfel de prieten. Este un pilon al societății È™i un model pentru cei care îl cunosc.

Este cunoscut ca un iubitor de pălării și susținător al asociației.

2023-12-15 14_52_34-Picture 068.jpg ‎- Photos.jpg

Secretar și membru fondator

Marioara Melnic

La baza un inginer auto, dar inca de pe atunci cu un deosebit simt artistic, cu un talent deosebit in mai multe mestesuguri artistice, adepta a perfectiunii, cu un ochi critic caruia nu ii scapa nici cel mai mic detaliu, Marioara Melnic este persoana care ne ajuta atat cu  partea artistica cat si cu cea administrativa a asociatiei

2023-12-15 14_47_35-86970284_1412846435542739_5283795194196525056_n.jpg ‎- Photos.jpg

Președinte de onoare

MeÈ™terul Nicolae Zdârcă

Ce pot spune despre Mesterul Nicu… este singurul care a trecut testul timpului si ne-a aratat tuturor palarierilor ce inseamna adevarata pasiune pentru palarii. A inceput sa confectioneze palarii la varsta de 14 ani, iar acum,  la varsta de 94 de ani, continua sa deschida usa magazinului sau din Bucuresti.

Bogati, saraci, regi, actori de film si de teatru, toti au avut onoarea de a-I fi clienti!

Este un om intelept si cu un simt al umorului extrem de bine dezvoltat.

2023-11-15 11_06_44-Window_edited.jpg

Ozana Barabancea

Renumita Ozana Barabancea nu este doar o solista ce poate aborda orice gen de muzica intr-o maniera impecabila, de la opera si jazz la muzica populara, fiind o artista desavarsita. Ea este si o „hat fashion icon’’ a Romaniei, care poarta palarii si fascinatoare la majoritatea aparitiilor sale.

IMG-20230408-WA0008.jpg

Iulia Dumitru

Frumoasa si talentata actrita, doamna Iulia Dumitru. Când nu este pe scenă, îÈ™i petrece cea mai mare parte a timpului insuflând tinerei generaÈ›ii dragostea pentru scenă. Tinand mereu cont chiar si de cele mai mici detalii, reuseste mereu sa atinga perfectiunea in ceea ce face. În acest fel, ea È™i-a pus amprenta È™i asupra organizării acestui eveniment.

2023-12-15 13_05_29-WhatsApp.jpg

IonuÈ› Dumitru

IonuÈ› Dumitru, este antreprenor de succes în serie. Este renumit pentru perspicacitatea sa pentru afaceri È™i stilul său elegant.

El este, de asemenea, fondatorul Gentlemen's Society, ChocoWine și Kaffenzo.